dimecres, 16 de setembre del 2015

1a setmana de curs!!!

2 grups - dues activitats: caiac (SKKAYAK) - vela i windsurf (GEN ROSES)

Molt bones, les activitats de la semana del 14 a 18 de septembre, han sigut activitats que tenen a veure amb el vent. El dilluns va começar amb la separació del grup B en dos i un grup s´en va anar a fer clases de windsurf i a fer vela, tots dos al GEN de roses. I vam continuar amb una iniciació del esports respectius primer teòric i després pràctic, tenen una part teòrica una mica complex per entendre els rumbs i les direccions del vent, també aquests esports no es poden practicar si no hi ha vent. Vam començar les pràctiques i va ser molt divertit per que va fer un gran dia. Les següents classes van se ja de com preparar una classe i donar-la algo bastant interessant per que es complicat i molt divertit, ens van ensenyar moltíssims trucos. i divendres ens vam examinar del tota la teòrica que havíem fet i les practiques, va ser molt interessant per què vam tenir que donar la classe als nostres companys, explicar-li's les part, com funcionava el vent, com muntar les embarcacions i la taula de windsurf, i una teoria bàsica de com moure's a l´aigua.
Va ser una semana molt interesant, molt intensa, molt divertida i lucrativa. Tot això gràcies als monitors que ens han ensenyat molt i molt be: l´Hugo, l´Oriol, la Pila i en Pol.

Text:Gorka López Luzón 
Grup B

Primera setmana del cicle Conducció d'Activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural (CAFEMN) arribem al institut, ens expliquen les normes més importants a seguir. En menys d’una hora ja hem agafat un bus cap a Llançà on allà començariem caiac. Ens presenten a les instal·lacions i l’equip i els monitors que ens formarien la primera setmana, ens ensenyen el material que utilitzarem i ens fan una breu explicació de les activitats que faríem durant la setmana, seguidament amb una meteorologia no molt favorable ens fiquem a l’aigua i a remar. En tot moment l’equip de SKKAYAK ens va ajudar a visualitzar els voltants de Llançà, Sant Pere Pescador, Roses, Canyelles, l’Almadrava i les petites illes que queden davant de Canyelles amb el nom de Els Brancs, contemplar i observar les diferencies  de la fauna i natura per on varem passar i sobretot fer que el grup s’ajudés mútuament fent pinya.

Text: Arnau Bach.
Grup A

FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada