dilluns, 23 de novembre del 2015

Setmana B: 16 al 20 de novembre!!Dilluns 16
Avui hem fet classe teòrica a primera hora hem fet AGE (Administració i Gestió d’Empresa) hem començat nou tema. A segona hora hem fet Fona on hem tingut un professor substitut ja que en Xavi esta de baixa. A tercera i quarta hora hem fet dinàmica de grups on ens han explicat i posat a prova l’efecte Pigmalió. A les dues últimes hores hem estat fent Francès on hem fet fitxes i hem après els àpats.

Dimarts 17
Avui les dues primeres hores hem fet naturals, hem fet el primer examen i hem començat nou tema. Desprès hem fet una mica de classe teòrica de BTT i en han explicat la ruta que faríem, hem anat a veure unes coves. Jo he tingut un problema amb la bici, he trencat la pota del canvi de darrera i he hagut d’abandonar la ruta.

Dimecres 18
Avui hem estat a la hípica dels aiguamolls, hem fet una estona de classe teòrica on hem vist l’alimentació del cavall, hem netejat les quadres, també hem muntat a cavall i hem après una nova figura, que es diu la serpentina.

Dijous 19
Avui hem marxat a les 8:00 de l’institut per anar aprendre a fer ràpel, hem practicat des de uns 20m d’altura, també hem fet teoria i hem après a com preparar una zona per a practicar el ràpel. Personalment l’experiència d’avui ha set molt bona ja que m’ho he passat molt bé baixant amb les diferents tècniques, (el vuit, el gri-gri, la cassoleta, etc.) 

Divendres 20 
Avui hem fet teoria, hem fet dues hores de Fol i una d’Age amb en Francesc, ens ha explicat un joc de rol que farem durant tot l’any i en pot donar avantatges en els exàmens, penso que es una bona forma de tenir els alumnes centrats a classe. Hem fet dues hores amb en Jordi, hem vist diferents casos de lesions i com actuar davant d’ell.

Text: Jordi Perpinyà. 

                                                    Problemes mecànics!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada