dilluns, 30 de novembre del 2015

Setmana B: final de mes de novembre!

Dilluns 23
El dilluns, a Dinàmica de grups, en Ruben ens va portar un amic seu, en Salva, que resultava ser un pallasso de professió. Però primer de tot, l'Aitor ens va explicar la història del ciclista Lastras. Després vam anar al gimnàs on en Salva ens va fer jugar a jocs per estimular la nostra pròpia iniciativa, com ser el líder d'un grup o anar caminant i parar de cop sense que ningú t'ho digui; van ser divertits però al principi estàvem una mica confosos perquè no ens esperàvem aquest tipus de docència. Quan vam tornar del pati vam anar a la classe on en Salva ens va explicar moltes coses de com tenir iniciativa però el que personalment em va agradar més va ser que el cervell en un moment de tensió o perill es fa sempre una imatge errònia del perill que hi ha i això nosaltres ho hem de controlar, mirant-ho des d'un altre punt de vista. I finament a Francès vàrem repassar per l'examen.

Dimarts 24
El dimarts, A classe de Medi Natural vam aprendre la classificació dels núvols, tipus de pluja, neu, granís i tempesta. Durant la classe de BTT vàrem aprendre com conduir grups dins del centre urbà o als intreubrans passant per passos de zebra, rotondes o creuant carreteres. Després ens vam separar en dos grups, uns van anar a practicar el que havíem estudiat a classe aquell dia i els altres es van quedar al circuit fent jocs per augmentar el treball en equip i per tenir més tècnica sobre la bici. Després tots junts, menys 5 persones ja que es trobaven malament, vam anar a fer el test físic al costat de la basa d'en Coll, crec que tots estàvem nerviosos ja que era la primera vegada que es feia en aquell lloc. El test va ser de 2,3km, el temps més ràpid el va fer en Kike amb 10:20min i el més lent va ser per part meva amb 15:16. Personalment crec que va ser una mica dur per algunes pujades però m'ho vaig passar molt bé. Baixant vam fer un corriol bastant fàcil però teníem que anar concentrats per no fer-nos mal.

Dimecres 25
Els dimecres com sempre vam fer hípica. Estàvem una mica nerviosos, ja que teníem dos exàmens. Com sempre ens vàrem separar en tres grups. Els que els hi tocava monta, es van examinar, en aquest cas d'ensellar al cavall pràcticament, quan van acabar van anar a la pista on varen muntar i van practicar com els altres dies el trot sentat, el trot anglès, els cercles, etc. Els que els hi tocava teoria, van fer l'examen teòric de l'alimentació del cavall i després ens va explicar l'anatomia del peu i manteniment dels cascos. I l'altre grup van netejar les quadres.

Dijous 26
El dijous a Seguretat i supervivència vam aprendre que fer en cas d'haver-hi llamps i nosaltres estem al mig de la muntanya. També que fer quan hi ha boira. A Conducció a peu a causa del mal temps ens vàrem quedar al gimnàs fent examen de com col·locar els mosquetons i fer els nusos a les cordes per fer ràpel i com recollir la corda.

Divendres 27
El divendres a Fol vam aprendre a fer un currículum. A primers auxilis vàrem aprendre que fer en cas de trobar una persona inconscient o algú que s'afoga. A activitivat física per a discapacitats vam practicar jocs que podríem portar a terme amb discapacitats.

Text: Júlia Honrado.
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada